منتديات لمة حواء
اهلا وسهلا بك عزيزتي الزائرة في منتديات عالم حواء, ان كانت هده زيارتك الاولى يشرفنا ان تقومي بالتسجيل, منتديات عالم حواء في خدمتك

منتديات لمة حواء

اهلا وسهلا بك عزيزتي الزائرة في منتديات عالم حواء, ان كانت هده زيارتك الاولى يشرفنا ان تقومي بالتسجيل, منتديات عالم حواء في خدمتك
 
الرئيسيةاليوميةالمنشوراتس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طرق عمليات الكباب

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
foton
حواء مميزة
حواء مميزة
avatar

المساهمات : 110
تاريخ التسجيل : 07/04/2017
العمر : 14
الموقع : البليدة

مُساهمةموضوع: طرق عمليات الكباب   الإثنين يونيو 05, 2017 11:49 pm

المكونات:-
كيلو لحمة مكعبات مسلوقة

طريقه التحضير:
نسلق الحمة اولا ونحضرها وبعد ذلك نشوح البصل فى معلقه سمنه مع زيت لما تلاقى لونه دخل يصفر حطى الثوم المهروس وسيبى البصل يتحمر اوىوبعدين ننزل مكعبات اللحم مع البصل وقلبى انا كنت حطيت معها قطع بطاطس مكعبات وحطى البهارات اللحم وكبابه الصينى والفلفل وتسيبها لحد ما تنزل مياتها عشان هتنزل الصوص بتاعها لما تلاقى الصوص بيقل زودى نصف كوب ماء ساخن اهم شئ ساخن مش بارده عشان البارده هتخليها صعبه انها تستوى بسرعه
ملحوظه لما تكون لحمه موزه ومسلوقه مش بتاخد وقت فى الاستواء
وتقدم مع رز ابيض وعيش

https://upload.3dlat.net/

ثانيا طريقه عمل الكبدة

اكلات رمضان 2017 جديدة لاكلات رمضان2017 اكلات سهلة وسريعة رمضان 2017 وصفات رمضان2017 مقادير اكلات رمضان 2017

المكونات:-
فلفل اخضر+توم بودرة + ثووم عادى+ فلفل اسود +بصل بودرة

طريقه التحضير:
نقطع الكبدة او نضربها فى الكبة وبعد ذلك نحمر الكبدة فى السمنة وبعدين ننزل الفلفل والتوابل ولما تستوى تحطى المح والتوم والفلفل الاخضر وتبقة رروعة

https://upload.3dlat.net/
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طرق عمليات الكباب
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات لمة حواء :: منتدى شهيوات رمضانية :: شهيوات رمضانية :: مقبلات رمضانية-
انتقل الى: